Residence House by Lise Fournier

Lise Fournier Reveals The Nature Balance Residence House

Lise Fournier, the creative mind behind the awarded work Residence House by Lise Fournier illustrates, The site is perched on the edge of a beautiful river, a perfect terrain and orientation, providing the canvas to create a tranquil refuge to unwind after busy daily life. Inspired by the idea of bringing the outdoors in, several modifications were made as part of this extensive renovation in order to create a functional open plan environment: relocating the staircase, eliminating several wall partitions and partially opening the second floor to the living room below. As a result, it allowed for higher ceilings and a larger amount of windows, thus inviting the outside nature inside the home..

Residence House by Lise Fournier Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=72022

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design What homepage.

PR HOW
Copyright © 2010 - 2019 Design What - designwhat.net - All Articles